Volg Ons

Theoriecursus met een hoge kans van slagen! Wij van Rijschool Kruising geven je 99% slagingskans in 1 dag. Door onze unieke lesmethode is deze cursus ideaal voor iedereen. Deze lesmethoden is gericht op herhalen, het aanleren van ezelsbruggetjes en het doornemen van instinkers.

We bereiden je voor op het theorie examen aan de hand van oefenvragen. We gaan je examengericht trainen. We behandelen de vragen stuk voor stuk en vervolgens geven we je hier duidelijke uitleg bij om er zeker van te zijn dat je het echt begrijpt. Dit doen we op een leuke manier waardoor het eenvoudig te onthouden is.

Theorie verkeersborden auto rijles

Ook kunt u bij ons aanmelden voor een theoriecursus. Kosten hiervoor zijn € 125,- incl. CBR Examen

Sinds 1 maart 2009 bestaat het examen uit drie onderdelen:

  • 25 vragen over gevaarherkenning
  • 30 vragen over wetten en verkeersregels
  • 10 vragen over verkeersinzicht en risico’s.

Je slaagt voor het theorie examen als je minimaal 13 vragen over gevaarherkenning en minimaal 35 vragen over wetten/verkeersregels en verkeersinzicht/risico’s goed beantwoordt. Dit is best een lastige taak, vooral doordat er veel instinkertjes in de vraagstelling staan van het CBR. Wees gerust, met onze unieke lesmethode zorgen wij ervoor dat jij je autotheorie in 1 dag haalt!

Online Theorie

Online Theoriecursus van Rijschool Kruising is zo duidelijk en helder opgezet dat je wel moét slagen! Verkeerstheorie leren was nog nooit zo leuk en leerzaam. De opleiding auto bestaat uit een compleet lesboek, heel veel theorie-examens en geanimeerde lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms van de rijprocedure. Je volgt een lesschema op basis van gemaakte vorderingen.

De online theoriecursus bestaat uit een compleet onlinelesboek met na elk hoofdstuk een toets, oefen theorie-examens en, afhankelijk van het rijbewijs, trainingsfilms om de gevaarherkenning te leren begrijpen. Online theoriecursus werkt via internet. Hiervoor hoef je niet binnen ons werkgebied te wonen.

Normaal €69,- Nu actie tarief €14,95

Aanmelden
Google Rating
Loading...
×