Volg Ons

Bent je niet helemaal zeker meer in het verkeer? Of heb je door omstandigheden een tijd niet meer gereden? Wij helpen je graag weer op weg.
Het komt regelmatig voor dat door een veranderingen of omstandigheden binnen het gezin het toch weer erg zinvol is dat de ander toch achter het stuur stapt. Wij bieden een opfriscursus aan om het gevoel van rijden weer terug te krijgen. In de meeste gevallen kan dit door slechts een paar lessen te nemen. Je wordt weer helemaal klaargestoomd voor deelname aan het verkeer. 

Wat is de opfriscursus autorijden?

De opfriscursus autorijden is een speciaal op jou afgestemde cursus. Dat wil zeggen dat jij het tempo bepaalt en op welke onderdelen jij het meest wilt oefenen. Bijvoorbeeld:

  • Kruispunten, mini en grote rotondes
  • Berijden van autosnelwegen
  • in en uitvoegen
  • Fileparkeren
  • Hellingproef / Parkeergarage
  • Bocht achteruit
  • Voor en achteruit in een parkeervak rijden

Ook zullen wij kijken hoe met jou kijkgedrag en verkeersinzicht is gesteld en hoe we dit kunnen verbeteren. Verder kijken we naar je theoretische kennis, er is in dit opzicht de laatste jaren veel veranderd. Het verkeer is drukker en meer agressief en dit vraagt een aangepast en besluitvaardig rijgedrag van jou.

Vrouw met rijangst in auto

Werkwijze Opfriscursus autorijden

Eerst bespreken we de punten die je lastig vindt op de weg. Ook kun je aangeven welke situaties je graag eens extra zou willen oefenen. In de drukte van het centrum rijden of het leren inparkeren, het is allemaal mogelijk. Jijzelf bepaalt hoeveel lessen je wilt nemen.

Aantal lessen

Een opfriscursus bestaat uit 4 rijlessen van 90 minuten. In overleg bepalen we of dit voldoende is.

Tarieven

Een opfriscursus van 4 rijlessen (90 minuten) kost € 330,-.

Geïnteresseerd in onze opfriscursussen?

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn bereikbaar op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of per telefoon op 06-25511431. Op onze website kun je je ook direct aanmelden.

Aanmelden
Google Rating
Loading...
×